2013年5月22日星期三

www.frikvarter.dkwp-contentuploadsinc.php nike tvu124

To mennesker taler her afslappet, når jeg hørte et højt brag, da døren, derefter så et par personer skyndte. SHEN og Liuzhuang to mennesker er placeringen kiggede mod døren, og så skal du se på to mennesker nike sko nike se dig, pludselig sker for nogle uvidende. Kiggede på at komme, vidste man ikke kender, hvad er dette play tricks, to mennesker er stadig sidder i samme stabile, men stadig Liuzhuang først sagde: tre lidt på udkig efter dig?

Fandt du ikke finde dig? Men kejseren ved foden her, ud over at håndtere et begrænset antal mennesker uden for nike free sko syntes at vide meget, og endnu mindre, hvad et rod ting. Udover nike længe forbi impulsen alder, junior high school, da disse ting faktisk arbejdede på det tidspunkt at have denne hobby! Lyt SHEN og Liuzhuang tale, to mennesker simpelthen ikke synes at sætte foran disse mennesker giver på sindet, synes det hastet til Folket tog et stykke papir, ser på to personer Shen og Liuzhuang kiggede frem og tilbage mellem, og endelig er det sikkert, sagde: Dette er den lille skiderik.

Liuzhuang man straks kommer til at forstå, det rører Oh smil, SHEN nike allerede forstå, hvad der menes med udtrykket, så det er ligetil stod op, tog kanten af ​​kundeservice opkald. Men denne gang foran et par folk turde ikke at have nogen handling, ensartet udseende til placeringen af ​​døren. Denne gang kom fra uden for døren en mand iført jakkesæt og slips, også iført en guld øjne, og så to små øjne umiddelbart efter SHEN er en knibe, så igen vendte sine øjne ser til telefonen der ringes Liu Zhuang, nike er, at Liu fedt det!

Related articles:

没有评论:

发表评论