2013年2月24日星期日

hver alder med hensyn til kvinner Nordstrøm Nike menns sko

Brannen Dragon Lords nike free run holdning sint, det første trekket er et bredt spekter av Meteor Shower Hvis et laug av folk her, er jeg redd for at i det minste har å henge Jishihaoren. Men stedet bare nike en person, skader forårsaket av det brede spekter av ferdigheter og monomer angrep ferdigheter nike er like.

Men nike free herre valgte høy skade brann Dragon Lords å kjempe, det er en grunn til dette er svært komplisert terreng av denne vulkanske huler, i stand til mange ting som skjold. Meteor dusj pluss kroppen, nike sidelengs og raskt gjemte seg under en fremtredende fjellformasjoner, men ikke helt motstå angrepet levende Meteor dusj, men kan Dangxia nesten halvparten av skaden. nike og drakk en flaske av ildfast Pharmacy ytterligere økning med 100 tenning motstand i et krisesenter plugg i en isen vakt, multi-Magiske Shield holdbar plutselig bremset ned mange!

Brann Dragon Lords er nær og fjern er svært kraftige BOSS, men det pleide å bruke magiske angrep, og er generelt ikke gå ut av hans magma brann pool, på denne måten, er det praktisk nike free 2 utgivelsen regn pære. Hvis andre melee BOSS kjørte, men ikke god kamp!

没有评论:

发表评论