2014年4月13日星期日

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp nike air max 1 yefw

HU coach kijk depressief kijken naar Wu Lai : op het einde ray ban aviator ray ban zonnebril een coach of trainer ? Maar hij stiekem knikken in het achterhoofd, deze visie van Wu Lai leuke accenten. Wang Fei zijn lengte voordeel, het is al de standaard centrum van Hu coach. Wang aan mandje volgende stop, in aanvulling op Wu Lai, niemand kan rebound, zelfs schoolteam die oorspronkelijk centrum Lin Jing alleen kan komen van de bank het. Wu Lai is een kleine vooruit, zou niemand zijn vermogen om de laatste kaal geschoren Zhang Cheng, Zhang Cheng voordat scoren in het schoolteam te twijfelen, is de belangrijkste kleine vooruit, het vermogen om te scoren van onnodig te zeggen.

De Song Jian Hu coach wilde hem al aan de bank, had hij niet verwacht dat een zeer hoog niveau, als de belangrijkste verdediger geen probleem. In feite, Wu et les ray ban na het spelen van een varsity weten, ray ban zonnebril zijn volledig met de hand, schieten, doorbraak, defensie, blokken, bal, scoren almachtig ! Drie mensen overheerst het stadion, anderen zijn dwergen, varsity degenen die dachten dat hij raakte de bal goed, maar zie ray ban zonnebril prestatie schamen. Expert ene kant weten we er geen woorden goed, maar het uitgangspunt is ook ondervonden een andere deskundige, of een beetje huilen naar de maan, Fenqinzhuhe smaak.

Leg ze zoveel te zien Wu Hu werven coaches denken dat ze komen in echt waar, het moet gezegd worden dat het de moeite waard een hele waarde. Hij kan het niet helpen, maar om YY denken : drie van hen lijken te kunnen om een ​​team te dragen, maar als andere mensen te verijdelen. HU coach had ze nike air max 1 gedacht aan de opleiding tijd vertragen, maar had niet verwacht dat vijf punten, Wu Lai zei : HU coach, zie ik training van vandaag bijna, ray ban zonnebril eerst gaan, ray ban zonnebril blijven. Na strutted achter natuurlijke en uiteindelijk, Wang Fei en SONG Jian.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论