2014年4月9日星期三

http://www.chestercreek.com/shipping/ nike shoes www.isklar.nooldsiteaspnet_client.asp nike store tm

nike free run Det er ideen om at den høye Gencor også gå til læreren din nike shoes som har ansvar for området, infrastrukturen arbeidet til sekretær av hendene på en burberry tie mann, slik at du kan gå ut å styre ansettelse av lærere, lærere fortsette utdanning og så videre. Di Xinwen noe lamslått : hørt Hansu Zhen snakket med sin justeringsarbeidansvar for ting ah ! Dette er en litt for ikke å huske nike free run denne festkomiteen så ned i baren. Kong Lili sier : Takk Hanju Zhang tillit. nike free run Bureau må følge de krav og layout, arbeid, arbeid, innovasjon, for å gjøre sitt ytterste for å bygge en kompetent og ærlig lærere.

Jeg tror at for å ta av kyst utdanning, vil byggingen av lærere blir stadig viktigere. Så hullet du er tunge oppgaver ah ! I tillegg, den gamle pensjonert lærer, i de senere årene, ofte på grunn av behandlingen av begjæringen, den gamle læreren i en stabil jobb, håper jeg du kan legge frem nye ideer, i fellesskap å ivareta overordnede interesser god utdannelse og stabil utvikling. Kong Lili sa : Jeg vil.sa : Hanju Zhang instruksjoner er svært viktig, jeg håper nike air max lagt til to nye ledelse av kamerat, alltid huske sitt ansvar, har ansvaret for arbeidet i deres egen innovasjon, utdype reform, og utforske nye ideer, utvikle nye tiltak og ny praksis, avsluttet festen for å skape ** nike free run oppgave.

To personer i øyet for et øyeblikk, det er ingen måte å fortelle hverandre : håndflaten hans full av svette på ! Hansu Zhen sa : Angående din spesifikke arbeidsdelingen, besluttet den neste festkomiteen. nike free run Conversation i dag, akkurat her. Hansu Zhen ferdig, sto opp tilsa : Xinwen, til kontoret mitt, nike free run sammen studier justere ulike deler av grunnskoler og rektorer, og husk å justere. Søn Hongjun og Kong Lili sto opp, den nåværende ledelsen av de to store møterom. To menn så på hverandre, tilfeldigvis hånden ut, he, hva er den svette !

没有评论:

发表评论